Derfor fungere Friskop så godt

  • Passer til alle, sjovt, enkelt og engagerende

  • Giver positiv effekt til sundheden

  • Bedre arbejdsmiljø og sammenhold på arbejdspladsen.

  • Minimal administration for arbejdspladsen

Et koncept som passer til alle ansatte

Traditionelle aktivitetstiltag er stort set rettet mod de personer, der allerede er fysisk aktive. Friskop tilbyder et koncept som passer til alle og som lever op til WHO´s anbefaling for daglig fysisk aktivitet.Kun tre ud af ti voksne opfylder de officielle anbefalinger for fysisk aktivitet.

Online aktivitetskonkurrence

Alle vores aktivitetskonkurrencer er baseret på en online løsning, hvor deltagerne indtaster skridt og aktiviteter på en personlig netside og hvor fremgangen kan følges i et virtuel kort og i toplister.

Sjovt, enkelt og engagerende

Vi har fokus på at vores aktivitetskonkurrencer skal være rummelig, alle kan deltage uanset fysisk udgangspunkt. Konkurrencen skal derfor både være enkel, sjov, engagerende og udfordrende nok til at deltagerne opnår en sundhedsmæssig fordel.

Fysisk aktivitet og sammenhold på arbejdspladsen

Undersøgelser viser at, et af de vigtigste elementer for at komme i gang med fysisk aktivitet og for at bevare motivationen er social støtte. Vores konkurrencer er en holdaktivitet på arbejdspladsen hvor I som hold kæmper sammen mod et fælles mål – positivt for både arbejdsmiljø og sammenholdet.

Bedre arbejdsmiljø og lavere sygefravær

30 minutter med aktivitet om dagen har stor betydning for, at vores krop holdes sund og rask - det styrker vores helbred og nedsætter risikoen for mange livsstilssygdomme. Mere fysisk aktivitet i hverdagen giver også friskere og mere oplagte medarbejdere. Dette kan igen bidrage til større trivsel, bedre arbejdsmiljø samt bedre evne til at mestre stress og mindre sygefravær.

Minimal administration for arbejdspladsen

Vi hjælper til både, før, under og efter forløbet med os. Vores mål er, at der skal være mindst mulig administration for jer, der vælger en aktivitetskonkurrence på arbejdspladsen.

Kom i gang allerede nu – se hvilken løsning som passer bedst til jer:

Vores løsninger