Denne side kræver JavaScript for at fungere efter hensigten. Enten understøtter din web browser ikke JavaScript eller også har du manuelt deaktiveret den.

Om os


Friskop.dk er en del af Tappa Gruppen. Vi har stor erfaring i at arrangere aktivitetskonkurrencer og siden 2005 har over 600.000 personer i Skandinavien benyttet vores koncept. Som noget nyt tilbyder vi nu også vores nyudviklede sundheds- og livsstilsundersøgelse, Sundhedsbarometeret.

 

Konceptet


Grundtanken bag vores koncept er at tilbyde et enkelt og let tilgængeligt program, som skal stimulere til mere fysisk aktivitet på arbejdspladsen. Alle skal kunne deltage, uanset fysisk form, køn og alder.

Mission og vision


Vi har en mission om at gøre danske virksomheder friskere og gladere ved at øge det fysiske aktivitetsniveau på arbejdspladsen. Vores store vision er at blive det naturlige første valg for virksomheder, der ønsker at varetage sundheden for sine ansatte.

Baggrund


Stadig flere virksomheder ser fordelen ved at fremme den fysiske aktivitet på arbejdspladsen, og mange har allerede gode eksisterende træningstilbud til deres ansatte.

Problemet med de traditionelle aktivitetstilbud er at de sjældent appellerer til dem som virkelig har brug for træningen, men ofte henvender sig mest til dem som allerede er fysisk aktive. Det ønsker vi her i Friskop.dk at ændre, så vi får fat i alle, også dem som har mest brug for det.

Det gør vi ved at tilbyde et enklet, engagerende og morsomt koncept som passer alle, uanset fysisk udgangspunkt. Vores konkurrence udfordre både dem som allerede er rigtig gode til at motionere og, ikke mindts, dem som endnu ikke er særlig aktive. På den måde får vi et meget højt deltagerantal med blandt de ansatte.Vores koncept